boon.hu video

2024.08.18. 20:40

Hatalmas bulit tartottak vasárnap a Nagyavason (fotókkal, videóval)

Macskaösvénnyel, kulturális programokkal, Nagyavasi Piknikkel és rengeteg zenével.

Szólt a nóta a Nagyavason

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Vasárnap délután különleges túra indult a Papszer utcai Palóczy síremléktől. A városi túrát divatbemutató színesítette, Kilátós ás Átjárós ruhákba öltözött modellekkel, magasan Miskolc felett. A résztvevőket arra kérték, hogy a túra speciális természete miatt avasi kilátós, „átjárós” vagy bármilyen más Miskolc-centrikus szerelésben csatlakozzanak a túrához.  

Pincezenészek és a Száz macska meseösvény

Az Alsó soron bulizók sem unatkoztak! 9 és 14 óra között lovaskocsizás várta az érdeklődőket, 13 órától pedig pincezenészek szórakoztatták a mulatni vágyókat. 11 és 20 óra között a gyerekek színes kalandokra indulhattak a Száz macska meseösvényen, ahol értékes nyereményekért macskás pontokat gyűjthettek.

15 órától egy kis beszélgetést és ötletbörzét tartottak a Miskolcért Közösségi Alapítvány szervezésében, ahol adományokat gyűjtöttek és javaslatok is elhangzottak. 16 órától beindult a szabadtüzes kötetlen konyhakonferencia. 17 órától még jobban akcióba lendültek a pincezenészek, élen a NÓRAKUSZTIK-kal, Árvai Sityuval és a Miskolczi Pincék Dalárdájával.  

 

Kultúrpince Sityunál

A Sityu pincében a Privát Félmúlt jubileumát ünnepelték PFM-kvízjátékkal és térképkészítéssel. 20:30-ról avasi kisfilmeket vetítettek, többek közt az Utas és borvirágot, a Bort iszom én, a Svájc az Avason és Az Avasi Templom címmel. 
 

Dinók, színészek és jazz

A Margit pincébe látogató gyerekek délelőtt 11 órától bekapcsolódhattak a Dinó kaland játszóház programjaiba, 17 órától pedig két miskolci színművész, Fandl Ferenc és Harsányi Attila adták elő A bor és az élet című művet. 19:30-tól a La Barriere Manouche Jazz Zenekar szórakoztatta a vendégeket, 21 órakor pedig DJ Suta lemezlovasként pörgeti (ez még tart!) a menő dallamokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában