Helyi közélet

2024.08.04. 08:30

Retro falunap Taktaszadán

Augusztus 10-én, a Taktaszadai Művelődési Ház mögötti kertrészen Retro Falunapot rendeznek, ahová minden korosztályt szeretettel várnak. A rendezvény változatos programokat kínál, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebbet.

Boon.hu

Czabányi Attila is fellép

A nap folyamán a színpadon számos fellépő gondoskodik a jó hangulatról. A programok között szerepel Czabányi Attila zenész előadása, a Taktaszadai Páva Népdalkör és a Megyaszói Népdalkör és Citerazenekar műsora. A nosztalgikus hangulatot Várhegyi Tóth Gábor retró slágerei teszik teljessé, továbbá a Moczó duó és táncverseny is szórakoztatja a közönséget.
A kisebbek számára aszfalt kréta rajzverseny és ugrálóvár is lesz, míg a felnőttek ingyenes szűrővizsgálatokon vehetnek részt a Magyar Vöröskereszt jóvoltából. A rendőrségi bemutatók és toborzás, valamint a sütiverseny további izgalmas lehetőségeket kínálnak az érdeklődőknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában