Gazdit keresünk

2024.08.05. 12:00

Szeretne egy kiskutyát? Van három ötletünk!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Dolly cuki fülei elvarázsolnak. S hogy tetszenek a pöttyök az orrán?

Fotó: MÁSA

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Frutti 1,5 év körüli nagyon kedves, bújós, ivartalanított kutyalány. Múlt hónapban került a menhelyre Tiszalúcról soványan, szőrhiányosan. Frutti más kutyákkal sem agresszív, de neki fontosabb, hogy ember közelében lehessen. Csak udvarra, „patkányozni" nem adjuk. Frutti is családi kedvencnek való, benti vagy kinti-benti tartással fogadható örökbe családi házba is.

Frutti

Dolly körülbelül 1 éves, gyönyörű, ivartalanított kutyalány. Eleinte félénk az emberekkel, de könnyen barátkozik. Más kutyákkal játékos, barátságos. Különleges kinézetű, szálkás, de puha bundájú, kajla fülű, itt-ott pöttyös. Szépen sétál pórázon, de sokkal jobban szereti a simogatást.

Dolly

Murphy 1 év körüli ivartalanított kutyafiú. 2 hónapja érkezett a menhelyre, hátán egy sebbel. Murphy közepes méretű, kedves, barátságos kutyus. Szépen sétál pórázon, de szeret bent is heverészni és nézelődni. Nem túl mozgékony, de nagyon emberszerető kutyafiú.

Murphy
Fotó: MÁSA

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában