Figyelem!

2 órája

Aszfaltozás lesz holnap hajnalig a Martintelepen - képek

Meglepetés érhette azokat, aki a 3A-s végállomásán, buszfordulójában szeretettek volna a járműre szállni a Martintelepen, hétfőn délelőtt. Aszfaltozás kezdődött ugyanis a buszmegállóban.

Galambos Eszter

Az aszfaltozás miatt több alkalommal korlátozzák a forgalmat

Fotó: GE

Aszfaltozás kezdődött el, ezért munkagépek dolgoztak a területen, lezárva azt teljesen a járműforgalomtól. Gadnai-Bodnár Évától az MVK Zrt. operatív igazgatójától megkérdeztük, hogy meddig tartanak a munkálatok és ez hogyan érinti a közlekedést. Kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy múlt héten pénteken adtak ki erről sajtóközleményt, amelyben tájékoztatnak a 3A-s ideiglenes útvonal változásáról. 

aszfaltozás
Aszfaltozás a Martinkertvárosban
Fotó: GE

„Szeptember 23-án, hétfő reggel 8 órától üzemzárásig a Berzsenyi Dániel utcán zajló aszfaltfelújítási munkálatok miatt a 3A-s autóbuszok ideiglenesen terelt útvonalon közlekednek. Nem érintik a Berzsenyi Dániel utca végállomást, csak az Alföldi utcáig közlekednek. Az Alföldi utca megállóhely és a Repülőtér/Bosch végállomás között a járat útvonala és megállóhelyei változatlanok.” Mikor körülnéztünk a helyszínen, ugyanerről az információról tájékoztatótáblát is találtunk a buszmegállóban.

Aszfaltozás: előreláthatólag kedd reggelig tart majd 

Az operatív igazgatótól azt is megtudtuk, hogy a munkálatokat Miskolc Megyei Jogú Város Városüzemeltetési és Műszaki Osztály megbízásából végzik, akik a következő tájékoztatást adták ki:

„A munkálatok előreláthatólag, az időjárási körülmények függvényében, 2024. szeptember 23. napon jutnak el az aszfaltterítési fázisba, amikor 8.00 órától üzemzártáig a buszfordulót a 3A járatok nem érintik. Az egyéb közúti forgalom számára a Berzsenyi Dániel utca zárása 2024. szeptember 23. napon 7.00 órától, várhatóan 2024. szeptember 24. napon 7. 00 óráig történik. A Kisfaludy utca a munkavégzés teljes időtartalma alatt átjárható lesz.”

Ebből kiderül az is, ami az utóbbi napokban látható is volt, hogy más jellegű munkálatokat is folytattak a területen és szeptember 23-án jutottak el az aszfaltozási fázisba.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában