Utazás

11 órája

Vonatozásra biztat a MÁV az őszi szünetben

Kezdődik az őszi szünet, érdemes kihasználni a közösségi közlekedés adta előnyöket, ha szünidei kirándulásokat tervezünk. Kedvezményes utazási lehetőséget nyújtanak a MÁV-csoport turisztikai napijegyei, a Magyarország24, illetve a Vármegye24 napijegyek, amikkel az adott régióban vagy az országot behálózó teljes Volánbusz és vasúti hálózaton korlátlanul utazhatunk – hívja fel a figyelmet a MÁV Zrt.

Boon.hu

Fotó: Huszár Márk

Számos úticélhoz könnyen magunkkal vihetjük a kerékpárunkat is a MÁV-START és MÁV-HÉV járatain. Az őszi kirándulásokhoz turisztikai ajánló érhető el az alábbi oldalon: Kiránduljon a MÁV-csoporttal ősszel is | MÁV-csoport

A MÁV-csoport idén is segíti utasait kedvezményes jegytermékeivel és közös szolgáltatásfejlesztéseivel, támogatva a belföldi turizmust. Az utazások tervezésekor EMMA, a MÁV-csoport egységes menetrendi és térképes útvonaltervezője mindig rendelkezésre áll, ahol egy helyen és valós időben követhető minden vonat, Volánbusz és HÉV, továbbá a BKK és számos helyi járat minden lényeges információja, így egyszerűen és könnyen szervezhetjük utazásunkat. Rövidebb, egynapos programokhoz érdemes a Magyarország24 és a Vármegye24 napijegyeket megváltani, amelyek a vármegye- és országbérletekkel azonosan használhatóak fel. Néhány kiemelt régióban a MÁV-csoport turisztikai napijegyei adnak kedvezményes alternatívát az utasok számára.

Tokaj térségében buszozzunk

Külön felhívják a figyelmet Tokaj térségére, ahol – mint írják – a Volánbusz járatait használva érdemes kirándulást szervezni. Az autóbuszjáratok érintik a térségben elhelyezkedő fontosabb turisztikai látványosságokat, átszállást biztosítva Tokaj és Szerencs vasútállomásokon a személy és InterCity vonatokra Miskolc és Nyíregyháza irányába/irányából egyaránt. (December elejéig pályafelújítás miatt módosított menetrend érvényes a miskolci fővonalon.) 

Október 27-től a térségben rendszeresített helyközi járatokkal közelíthetők meg a tokaji borvidék települései a Szerencs-Golop-Abaújszántó, a Szerencs-Mezőzombor-Mád-Mezőzombor-Szerencs és a Tokaj-Bodrogkeresztúr vonalakon. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában