Összeszedtük

2 órája

Nem ritka, hogy egyre gyakoribb a női vezető, ritkán látott autók Diósgyőrben - ez történt kedden

A hölgyek közül egyre többen töltenek be vezetői pozíciókat. A héten megtudtuk azt is, hogy a különleges, ritkán látott járműveket lehetett látni Diósgyőrben.

Szőke Ariadné

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Bartucz Éva több cég vezetője immár harmincöt éve, tapasztalatait ezzel kapcsolatban „Nőként vezetőként – utazás a női energiák birodalmában” címmel foglalta össze könyvében - többek közt erről is írt portálunk. 

Olvashattak cikket a keddi nap folyamán arról is, hogy a TTH Színpad – Harsányi Attila és vendégei – őszi évada megállíthatatlanul dübörög. Alig egy hónappal a film miskolci premierje után színdarab formájában is Miskolcra érkezett Hajdu Szabolcs párkapcsolati trilógiájának záró darabja. Az Egy százalék indián színdarabként is hatalmas sikert aratott.

További hírek, amelyek megjelentek a portálon: kedden délelőtt jelent meg egy fotó az egyik legnagyobb közösségi oldalon, amelyet egy Árpád utcán élő posztolt. A fotón több, vélhetően a Magyar Honvédség állományába tartozó jármű látható, amely meglepte a kommentelők többségét is. 

Nemi szervét mutogatta a nőnek - A vádirat szerint 2023. július elején, az egyik napon, az esti órákban a férfi ittas állapotban, a borsodi településen lévő családi házának udvarán tartózkodott, a szomszédjában lakó nőt szidalmazta, majd kiment az utcára, a kerítés tövében ülő nő előtt láthatóvá tette nemi szervét és szexuális tartalmú fenyegető kijelentéseket kiabált - adta hírül a portál.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában