Október 23-ára

5 órája

Ünnepi megemlékezés, közlekedési és bérletpénztári információk

Az ünnepi megemlékezések miatt 08:45-től várhatóan 09:30-ig Miskolcon, a Soltész Nagy Kálmán utca és a Hatvanötösök útja között, a Gömöri felüljáróról érkező két forgalmi sávot lezárnak.

Boon.hu

Lesz némi változás az MVK menetrendjében

Fotó: BOON

A Zsolcai kapu és a Soltész Nagy Kálmán utca kereszteződésében a forgalom rendőri irányítás mellett biztosított lesz, emiatt néhány perces késésre lehet számítani az autóbuszok közlekedésében.

Október 23-án, szerdán a villamosjáratok a szombati menetrend szerint, míg az autóbuszjáratok a szabad- és munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek, az alábbi kivételekkel: 

az 1-es, az 1G-s, a 12G-s, a 43-as és az 53-as járatok az ünnepnapokra érvényes menetrend szerint közlekednek;

a 44-es járatok ezen a napon nem közlekednek;

a menetrendkönyvben aláhúzással jelölt 3-as, 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan, illetve a Lidl áruházat.

Bérletpénztári információk

Október 23-án, szerdán az MVK Zrt. jegy- és bérletpénztárai 7 órától 14 óráig tartanak nyitva, kivéve az Ügyfélszolgálati Iroda, valamint az Avas városközponti jegypénztár, amelyek ezen a napon zárva tartanak.

mobiljegy applikációkban, valamint városszerte 20 jegyautomatánál a nap 24 órájában tudnak jegyet és bérletet vásárolni, a pénztárak nyitvatartásától függetlenül.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában