Program

3 órája

Depeche Mode tribute koncert lesz Miskolcon

Október 19-én, szombaton Miskolcon először lép színpadra a budapesti The Devotees tribute zenekar a Helynekemben. Az együttes különleges élőshow-val idézi meg a Depeche Mode legendás koncertjeinek hangulatát.

Boon.hu

A The Devotees a Depeche Mode legismertebb dalaival érkezik Miskolcra.

Forrás: The Devotees

Fotó: AKOS,H

A The Divutees Tribute célja, hogy a rajongókat visszarepítse az időben, és újra átélhessék a kultikus brit banda legismertebb slágereinek varázsát. Az együttes tagjai – Szakács Ádám (ének, vizuál), Énok-Nagy Levente (billentyű, vokál) és Kis Sándor (gitár, vokál, billentyű, hangtechnika) – minden fellépésükkel a Depeche Mode munkássága előtt tisztelegnek. A koncert neve Black Celebration, ami utalás a Depeche Mode-rajongók összejöveteleire, ahol a résztvevők hagyományosan fekete ruhát viselnek, ezzel is kifejezve hűségüket az együttes iránt.

Hitelesen hozzák az emblematikus dalokat

Az autentikus előadásmód és a különleges látványvilág segítségével a zenekar hitelesen hozza vissza a 80-as és 90-es évek emblematikus dallamait, amelyek a Depeche Mode rajongóit a mai napig megérintik.
A The Devotees nem csupán a dalok interpretálására törekszik, hanem arra is, hogy a közönség egy különleges, színházi élmény részese lehessen, amelyben újra felfedezhetik mindazt, ami a Depeche Mode-ot oly sokak számára meghatározóvá tette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában