Programajánló

3 órája

Igazi irodalmi csemege várható Bükkszentkereszten

Különleges irodalmi esten vehetnek részt azok, akik október 9-én, szerdán este 6 órakor ellátogatnak a bükkszentkereszti házasságkötő terembe. Az igazi ínyencek számára hoz dr. Dobosné Pecznyik Ibolya Kazinczy-díjas magyar tanár és versmondó egy valódi "lírai lakomát".

Galambos Eszter

20230721 Nyíregyháza Lezárult a vármegyei levéltár Petőfi 200 – Az élő költő című projektje pénteken. A január elsején indult programsorozatot egy nagyszabású „házi ünneppel” zárta az intézmény, melyen Pregitzer Fruzsina színésznő is elszavalta a kedvenc Petőfi-versét. Fotó: Gazdag Mihály GM Kelet-Magyarország

Fotó: Gazdag Mihály

Radnóti Miklós: Nem tudhatom; József Attila: A Dunánál; Ady Endre: A föl-földobott kő; Arany Toldijából részlet... Egymást követik a fogások. Lazításnak, "öblítésnek" pedig a bükkszentkereszti Holló-Hát fogja szolgáltatni a zenei hátteret a mély, tartalmas versek befogadására és megemésztésére.

Szeretettel várják a szervezők mindazokat, akik szeretnének e mellé az irodalmi asztal mellé leülni egy órácskára, diákok előnyben, hiszen a "kötelező" versek is elhangoznak az esten.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában