ligaértekezlet

2020.02.05. 12:00

Visszalépést egyelőre senki nem jelentett be

Miskolcon tartotta hagyományos ligaértekezletét a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága.

Kolodzey Tamás

Forrás: shutterstock/illusztráció

A hétfő esti eseményen először a pályázati lehetőségekről adtak tájékoztatást a kluboknak, majd az MLSZ tisztújító közgyűlésének jelölőlapjait gyűjtötték össze.

Hármat pótolnak

Andó József, a versenybizottság titkára elmondta, hogy egyeztették a programot és elkészítették a sorsolásokat (ezeket lapunkban közölni fogjuk – a szerk.). A 2019/20-as szezon tavaszi idénye a 17. fordulóval február 29-én, szombaton kezdődik és május 31-ig, vasárnapig tart. Egy héttel korábban azonban az ősszel elmaradt első osztályú találkozókat pótolják. Ezek párosítása: 4. forduló, február 22., szombat 14 óra: Mád–Gönc. 7. forduló, február 22., szombat 14 óra: Edelény–Sajóbábony. 14. forduló, február 23., vasárnap 14 óra: Nyékládháza–Bogács. A tanácskozáson jelen lévő egyesületi képviselők közül senki nem jelentett be visszalépést, így amennyiben ezen a téren nem történik változás, az őszi mezőnyök csatáznak a folytatás során. A csapatok közül a második osztályban szereplő Rudabánya Kurityánban, a Szikszó pedig Ongán rendezi majd hazai mérkőzéseit, az ugyancsak kettes Szendrő esetében azonban még nem ismert, hogy hol lesz az otthona, a felújítás alatt lévő pályája ugyanis nem készült el. A Mezőkövesd első osztályú tartalékcsapata, amikor pályaválasztó lesz, vasárnap délelőtt fogadja ellenfeleit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában