Labdarúgás

2023.07.24. 12:03

DVTK: Célestin és Acolatse a lelátótól nézte a meccset

A diósgyőri csapat egyik új labdarúgója, és egy lehetséges játékosa nem öltött meccsszerelést.

Acolatse (bara) a DVTK legutóbbi meccsét a lelátóról nézte

Fotó: AFP

 Szombaton este lejátszotta hatodik, egyben utolsó felkészülési mérkőzését a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. A piros-fehérek hazai környezetben a szlovák élvonalba most visszajutott FC Kosice gárdáját fogadták. A találkozót a vendégek nyerték 1-0-ra.

A piros-fehéreknek ezen a napon 27 fős volt a keretük, de a cserék közé beírt 16 labdarúgó közül mindössze hatan léptek pályára. Hiába melegített a szünetben szünetben 12 mezőnyjátékos, – a két kapust, a régi bútordarab Danilovic mellett az új fiú, Odyntsovot nem számítva – a szintén új igazolás Chorbadzhiyski, a régiek közül pedig Csirmaz, Bokros, Medgyes és Gera, valamint a barcikai kölcsönjátékból visszatért Csatári sem jutott szóhoz.

A mezőnyemberek közül a sérülése utáni rehabilitációt végző Jurek nem dolgozott együtt a 12 cserével a szünetben, ahogy a Célestin sem. A 25 éves francia, olasz belső védő a lelátóról nézte a meccset, a hírek szerint kisebb sérülése miatt (annak ellenére, hogy a meccs jegyzőkönyvében szerepelt a neve).

Nem egyedül, hanem társaságban szemlélte a eseményeket, ugyanis vele volt a 27 esztendős holland szélső, Elton Acolatse, aki még az ausztriai edzőtáborozás során csatlakozott a piros-fehérek kertéhez. Úgy tudni, hogy a támadó játékossal megegyezett a klub, és ha átmegy az orvosi vizsgálaton, akkor a DVTK játékosa lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában