Helyi sport

2024.07.22. 10:10

Hét év után váltak meg a védőtől

Az NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika labdarúgó csapata közösségi oldalán tudatta, hogy a 2024/2025-ös bajnokságban nem lesz a klub játékosa Heil Valter.

Köszönjük Valtinak mindazt, amit a barcikai labdarúgásért tett; hogy játékosként, csapatkapitányként segített minket céljaink elérésében, s hogy emberként, barátként is példamutató éveket töltött városunkban. Most az élet úgy hozta, hogy Valter és a Kolorcity Kazincbarcika útjai elváltak, de mindaz, amit klubunkért tett elévülhetetlen és megsüvegelendő. Hálásan köszönünk mindent, s a legjobbakat kívánjuk a magánéletedben és a sportpályán is Valti!

 – írta a klub
Az 1990-es születésű Heil Valter ,,régi bútordarabnak" számított Barcikán, ugyanis hét éven át volt az észak-borsodi klub játékosa. Hivatalosan 2017. július 28-án igazolt a KBSC-hez, ahol 153 NB II-es, illetve 31 NB III-as találkozón lépett pályára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában