Jégkorong

2024.08.08. 10:03

Már egyszer a jégen is voltak

Az ősz közeledtének legbiztosabb jelét adja, hogy munkához láttak a Jegesmedvék

Jégkorong. Szinte teljes a piros-fehérek kerete, bár arra van esély, hogy egy csatárt még igazolnak. Az egyelőre huszonegyes létszámú állományuk négy egységre osztható: egy-egy csoportot képeznek a miskolciak, a más kluboktól érkezett magyarok, az idegenlégiósok, továbbá az akadémisták, vagy ahogyan őket nevezik, a jövő házon belül nevelt reménységei.

Hétfőtől gőzerővel    

Az erőgyűjtés jelenleg az orvosi felmérésekkel és a fizikai tesztekkel zajlik, a 2024/2025-ös idényre való ráhangolás jegyében jövő hétfőtől váltják a száraz földet jégre. Marosi Tamás csapatmenedzser azonban elárulta, hogy a Láda Balázs vezetőedző által irányított alapozás keretében a fiúk egyszer már megkóstolták a jégcsarnok küzdőterét. A felkészülés során betartják a fokozatosság elvét, terveik szerint napról napra emelik az intenzitást. Szakmai stábjuk összeállította az edzőmérkőzések programját: öt tesztmeccsük lesz, háromszor Szlovákiában lépnek fel, egyszer pedig Debrecenben és Miskolcon lépnek a közönség elé. 
A DVTK Jegesmedvék együttese – mint ismeretes – továbbra is az Erste Ligában szerepel, de távlati terveikben az szerepel, hogy visszatérjenek a szlovák élvonalat jelenti extraligába. KT  

Jégkorong: az edzőmeccsek 

Augusztus 18., vasárnap, 17.30: Debreceni EAC – DVTK Jegesmedvék

Augusztus 21., szerda, 18.00, Liptószentmiklós: MHk 32 Liptovsky Mikulás – DVTK Jegesmedvék 

Augusztus 23., péntek, 17.30, Igló: HK Spisská Nová Ves – DVTK Jegesmedvék

Augusztus 29., csütörtök, ?, Eperjes: HC Presov – DVTK Jegesmedvék

Szeptember 6., péntek, 18.30: DVTK Jegesmedvék – Újpesti TE

 

A keret 

A DVTK Jegesmedvék jelenlegi kerete: Miskolczi Márk, Vojtkó Mátyás, Lövei Dávid, Szirányi Bence, Szalay Boldizsár, Alexander Shkrabov, Simon Szathmáry, Tomás Vosvrda, Praták Dávid, Csíki Hunor, David Bartos, Vladislav Kuleshov, Farkas Márton, Rétfalvi Kristóf, Vokla Roland, Colin Doyle, Roman Berdnikov, Jason Pineo, Jeremy Masella, Trozsák Ádám, Sánta William. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában