Helyi sport

3 órája

Beleszaladtak egy hármasba a bodrogköziek

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 13. forduló

Karcagi SE – Bacsó Beton-Cigánd SE 3-0 (2-0)
Karcag, 300 néző. V.: Kakuk (Gergely M., Aczél).
Karcag: Fedinisinec – Szabó K., Tóth D., Székely D. (Contantinescu, 71.), Szakács (Tolnai, 83.), Sághy, Fábián, Vogyicska (Varga Zs., 88.), Talpalló (Györgye, 83.), Nagy Zs. (Maruscsák, 71.), Szűcs K. Vezetőedző: Varga Attila. Cigánd: Somogyi – Kőrizs, Misák, Tóth G. (Silling, 62.), Kardos (Honchar, 46.), Tóth M., Nikic, Juhász, Kovács N. (Veres, 78.), Vass (Antic, 78.), Kelemen (Motkó, 70.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. G.: Szakács (32., 39.), Constantinescu (91.). Jók: az egész csapat, ill. senki.
Varga Attila: – Kifogástalan teljesítményt nyújtottunk a mai napon! Az első gól sorsfordító volt, ahogy betaláltunk, teljesen megváltozott a játék képe, dinamikája. Az egész meccsen magas szintű volt az intenzitás, és az energia. Végig kezdeményeztünk, jól működött az agresszivitás, rengeteg labdát szereztünk a középpályán. A védelem jól teljesített, párharcerősek voltunk, elől pedig meg volt a minőség a játékunkban.
Igor Bogdanovic nem nyilatkozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában