boon.hu video

2 órája

DVTK játékos volt, 29 évesen abbahagyta a focit

A DVTK korábbi játékosa, fiatalon döntött a visszavonulás mellett. A DVTK egykori futballistája edzőként folytatja.

Forgács Dávid (jobbról a második) két és fél évig volt a DVTK játékosa

Fotó: Meder István/NS

Forgács Dávid, a korábbi utánpótlás válogatott játékos 29 évesen úgy döntött, nem folytatja a nagypályás focit – erről számolt be a delmagyar.hu
A korábban a DVTK csapatában az NB I-ben is szerepelt védő legutóbb a 2022/23-as évadban, az NB II-es BFC Siófokban szerepelt, jelenleg pedig az Újváros-Babszem.hu kispályás csapatának a játékosa. 
A nagypályás labdarúgástól nem szakad el Forgács Dávid, edzőként dolgozik tovább a Csongrád-Csanád vármegyei I. osztályban az utolsó, a 12. helyen álló DBF Bordány együttesénél. 

Forgács Dávid (pirosban) a DVTK játékosaként
Forgács Dávid (pirosban) a DVTK játékosaként 
Fotó: Meder István

A DVTK és Forgács

Forgács Dávid 22 évesen, 2017 nyarán az olasz Atalanta csapatától érkezett a DVTK-hoz, majd 2020 januárjában távozott a piros-fehérektől. Ez alatt 22 NB I-es meccsen lépett pályára, 2019 áprilisában pedig keresztszalag szakadást szenvedett, és több hónapig tartott a felépülése. 
Forgács Dávid egy gólt szerzett az NB I-ben, 2018. augusztus 26-án, Debrecenben, a DVTK színeiben, a Mezőkövesd Zsóry FC ellen 2-1-re megnyert meccsen, a 73. perceben született egyenlítő gólt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában