Boldogat!

2 órája

Egy szép levél, amely mindent visz

Megható sorokat kaptunk, még ilyen is van a mai világban...

Gilányi Richárd 43. születésnapját ünnepelte

Kedves Borsod Online!


 

Azzal a kéréssel szeretnék önökhöz fordulni, hogy a Titán SE (Szentistván) vezetőedzője a szombati napon ünnepelte a 43. születésnapját! A csapat nevében pedig szeretnénk egy kis cikket íratni önökkel, ha lehetséges! Előre is köszönjük! 

Meglepték a Titán SE játékosai a trénerüket

A csapat vezetőedzője, Gilányi Richárd szombati napon ünnepelte a negyvenharmadik születésnapját. A Titán SE játékosai ennek hatására voltak feltüzelve, már több napja várva a mérkőzést kezdetét. Sikerült is az öröm, ugyanis a Titán SE játékosai 3-0 arányban felülmúlták a nehéz időjárási körülmények között, de sportszerűen futballozó Bekecs Főnix SE csapatát. A mérkőzés érdekessége volt még, hogy Gilányi Richárd bekecsi származása miatt érzelemdús mérkőzésen lehetett túl. 

A lefújás utáni nyilatkozata:

Urak. Nagyon nehezen találom a szavakat a mai nap után. Ez nagyon megható volt nekem, amit a meccs előtt csináltatok. Nagyon szépen köszönöm! A csapatnak pedig azt a hozzáállást, amit a meccsen nyújtottak. Le a kalappal mindenki előtt. Nagyon szeretlek benneteket!

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában