Helyi sport

2 órája

Három piros lap, három vendég pont

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 11. forduló

FC Hatvan – Putnok FC 0–1 (0–1)
Hatvan, 150 néző. V.: Takács (Pálinkás, Dudás).
Hatvan: Menczeles – Nagy Zs., Tóth O., Szabó Sz., Kitl K., Bartos (Retter, 57.), Burzi, Noel, Vince A., Dinka, Silimon (Szijártó, 84.). Vezetőedző: Zoran Spisljak. Putnok FC: Perehanec – Végső, Csiki, Nemes, Galacs, Lőrincz A., Bán (Tóth L., 80.), Tordai, Kercsó (Mrva, 87.), Boros (Halácsi, 87.), Korbély. Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Kercsó (31. – 11-esből). Kiállítva: Noel (70.), ill. Korbély (70.), Lőrincz (91.). Jók: Menczeles, Kitl K., Burzi, ill. senki.
Zoran Spisljak: – Azzal kezdeném, hogy nagyon büszke vagyok a csapatra, mert megmutatta, hogy egy olyan kiemelkedő csapat ellen, mint a Putnok, helyt tud állni. Egyébként igazi küzdős meccset vívtunk. Az első félidőben többet védekeztünk, a másodikban aztán nyitottabbá, és az ellenfél térfelén agresszívabbá váltunk, támadásban sok veszélyes szituációt alakítottunk ki, de sajnos ezen a meccsen ez nem volt elég egy pontra sem. Ezzel a felfogással és játékkal mindenképpen pozitív jövőre lehet számítani.
Szala Ákos: – A mai mérkőzésen nem tudott kibontakozni a pálya talaja miatt igazán kombinatív játék. Ennek ellenére a vezetésünk tudatában elég nagy labdabirtoklási fölényt alakítottunk ki az első kiállításig. Addig le kellett volna zárnunk a mérkőzést, de a hatvani ellentámadásokban is egyre több veszély volt a mérkőzés vége felé közeledve. Feleslegesen lett túlságosan feszült a találkozó, mert addig az történt a pályán, amit mi akartunk. Jelen pillanatban nekünk az számít, nyerjük meg a meccseket, a mikéntje másodlagos. Természetesen örülünk, ha ezt jó focival tudjuk elérni, de ha célfocit kell játszani, akkor úgy nyerjük meg. Gratulálok a játékosoknak az újabb győzelemhez.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában