Vízilabda

9 órája

,,Pratikus" győzelmet aratott a Praktiker Miskolcon - fotókkal

20241020 Miskolc VÍZILABDA Férfi OB I, 5. forduló: PannErgy-Miskolci VLC – Szolnoki Dózsa Praktiker. Miskolc, Kemény Dénes Városi Sportuszoda. Fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország

Vízilabda: OB I

Férfi OB I, 5. forduló
PannErgy-Miskolci VLC – Szolnoki Dózsa-Praktiker 7–10 (1–2, 2–2, 1–3, 3–3)
Miskolc, 150 néző. V.: Csizmadia, Fodor.
MVLC: Grieszbacher – Smitula 1, Oltean, Rossi 1, Hegedűs B., Várkonyi 2, Blazevic 2. Csere: Simon B., Almási, Vismeg B., Tőzsér 1, Mészáros, Bikki-Petró. Vezetőedző: Kemény Kristóf.
Szolnok: Bányai – Kakstedter, Simon D. 1, Schmölcz 3, Vámosi, Kovács G. 1, Bedő. Csere: Zerinváry 1, Krasznai 1, Böröczky 1, Fedac, Cseh, Szabó II. B. 2. Vezetőedző: Hangay Zoltán.
Gól/emberelőnyből: 1/10, ill. 2/13
Gól/büntetőből: 1/1, ill. 1/1
Kemény Kristóf: – Gratulálok a Szolnoknak, kemény menetelésben vannak, és ebben az összes nehéz meccset meg tudták nyerni. Abban bíztunk, hogy ebben a menetben talán jöhet egy gyengébb teljesítmény, de stabilak voltak. A második negyed végén, és a harmadik elején kézben tartották a mérkőzést. Nekünk van egy játékunk, ezt stabilabban tudtuk hozni, mint korábban, de ahhoz, hogy egy ilyen ellenfél ellen ne három-négy gól legyen közte, hanem egy gól ide vagy oda, akkor gyorsabban kell reagálnunk, mind védekezésben, mind támadásban, és pontosabbnak kell lennünk.
Hangay Zoltán: – Gratulálok a csapatnak, nehéz meccs volt. Azt láttam, hogy fejben elfáradtunk, de van ilyen, de így is meg kell tudni vernünk a Miskolcot. Az MVLC megnehezítette a dolgunkat, a két kapus extrát nyújtott, a védekezésen volt a hangsúly mindkét csapatnál.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában