garázdaság

2020.12.27. 18:00

Volt barátnője partnerére támadt

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 25 éves férfi ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Horváth Imre

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A vádirat szerint a vádlott július közepén az éjszakai órákban Miskolcon, egy társasházi lakás lépcsőházában összetalálkozott volt barátnőjével és annak partnerével. A vádlott azonnal ordítozni kezdett a férfival és volt barátnőjével is, majd a férfit több alkalommal a mellkasán meglökte, ezt követően pedig folyamatosan ütlegelte a fején, amely miatt a sértett nekiesett a radiátornak. A vádlott ezután sem hagyott fel a bántalmazással, testszerte ütötte a férfit, és amikor már ő is a földre került, még mindig tovább ütötte.

A cselekménynek az vetett véget, hogy volt barátnője és az épületben lakók közbeléptek.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló nyílt sebekkel járó sérüléseket szenvedett el, és könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában