Rudolftelep

2024.08.14. 09:00

Szó nélkül hátba rúgta az utcán haragosát

Az orra és a térdkalácsa is eltört a hátba rúgott áldozatnak.

Boon.hu

Nem kímélte haragosát. Hátba rúgta...

Fotó: Nattawit Khomsanit

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a sértett férfi és az élettársa 2024. május 3-án késő délután egy rudolftelepi bisztróban italoztak, ahol ott tartózkodott a vádlott is.  

Miután a sértett és az élettársa távoztak a szórakozóhelyről, a vádlott követni kezdte az utcán a párjától lemaradva sétáló sértettet, majd mikor utolérte, minden előzmény nélkül hátulról hátba rúgta. A rúgás következtében a sértett előbb egy ház falának esett, majd lekerült a földre, ahol a vádlott több alkalommal testszerte – leginkább a sértett fejét és lábát  – megrúgta.  

A bántalmazásnak végül a sértett élettársa vetett véget, aki a vádlott elé állt, ezáltal megakadályozva a további tettlegességet.

Horzsolások, zúzódások, törések 

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló térdkalács,- és orrcsonttörés mellett, további horzsolásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett. 

Az ügyészség a vádlottal szemben elzárás büntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában