Rongáló

2024.08.15. 11:00

Zokon vette a kritikát, tört-zúzott a munkahelyén

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben.

Boon.hu

Ököllel ütötte a munkadarabokat a férfi

Fotó: Shutterstock

A vád szerint a férfi 2023. június 30-án délután, - amiatt érzett haragjában, hogy a munkájának minőségét kifogásolták – egy Mezőkövesden működő cég zárt üzemcsarnokában magából kikelve, kiabálva előbb az általa végzett munka végtermékeit leverte, majd az üzemben gyártott termékeket és egyéb tárgyakat tartalmazó kocsikból többet is felborított. A  kocsikon lévő  termékek és alkatrészek egy része földre esés következtében megsérült, megrongálódott. A vádlott cselekményével 113 ezer forint kárt okozott a cégnek.

Próbára bocsáthatják 

Mindezek után az üzemcsarnokban továbbra is dühöngő férfi megpróbálta egyik kollégáját is megütni, amely azonban nem sikerült, így őt a nyakánál fogva magához szorítva lefogva tartotta mindaddig, míg egy másik munkatársuk a vádlottat le nem húzta róla. 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt a bíróságnak.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában