Testi sértés

2 órája

Ötször szúrta meg fia élettársát a részeg nő

Az életveszélyes állapotban lévő nő kiment a lakásból, a lépcsőházban a tizedik emeletről a hetedik emeletig jutott, összeesett, lakók találtak rá, értesítették a mentőket.

Boon.hu

Ötször szúrt a késsel

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. A vádirat szerint a nő 2023. december közepén, az egyik napon, a délutáni órákban miskolci lakásában tartózkodott, ahová megérkezett a fia, annak élettársa és még egy férfi ismerős. Mindannyian segítettek a nő televíziójának beállításában. 

Alkoholt fogyasztottak, ennek következtében a vádlott fia és élettársa összevesztek, a férfi távozott a lakásból, majd elment a másik férfi is.

Kezébe kapta a konyhakést 

Az esti órákban a részeg nő, a szintén ittas menyével a konyhában cigarettáztak, de összevesztek, kölcsönösen szidalmazták egymást, amit dulakodás követett. A verekedés közben a nő felvett egy közel 10 centiméter pengehosszúságú konyhakést és azzal egy alkalommal a menyét bal oldalán megszúrta. Azonban a másik nő továbbra is szidalmazta az idősebbet, aki még négy esetben megszúrta a nő bal combját, majd a konyhában hagyta. Az első szúrás eredményeként közvetetten életveszélyes állapotban lévő nő kiment a lakásból, a lépcsőházban a tizedik emeletről a hetedik emeletig jutott, összeesett, lakók találtak rá, értesítették a mentőket.  

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában