boon.hu video

3 órája

Különleges gyomeltávolító technológiával folytatódott az őszi nagytakarítás (fotókkal, videóval)

Ez alkalommal az Újgyőri főtér környékén folytatták a programot. A következő napokban Perecesen és Bulgárföldön is folytatódik majd az őszi nagytakarítás.

Édes Richárd

Őszi nagytakarítás az Újgyőri főtérnél

Fotó: Vajda János

Hétfő reggel az Újgyőri főtéren és annak térségében folytatódott az őszi nagytakarítási program Miskolcon.

Nem lesz több gyom az Újgyőri főtéren 

„Magyarországon egyedülálló módon Miskolcon vezetünk be egy innovatív gyomeltávolító gépet, amely gyorsan, hathatósan és csendesen dolgozik”- foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat Hollósy András, Miskolc alpolgármestere. - „Az elmúlt időszakban a hőség is közrejátszott abban, hogy nagyon elszaporodtak a gyomok a betonhézagokban, az aszfaltrepedések között, főként a szárazságtűrő gyomoknak köszönhetően. Az AS-60 E-Weedhex akkumulátoros gyomeltávolító berendezés 60 centiméteres munkaszélességgel dolgozik, teljesen vegyszermentesen, 100 százalékban akkumulátoros megoldással.”

Nem kell utántölteni

Így egy teljes műszakot, 8 órát kibír akkumulátoros töltéssel, nem kell utántölteni. A gyomeltávolító gép alacsony zajterhelésű, ezért az érzékenyebb területeken is jól használható. Mivel vegyszermentes, nincs semmilyen káros a hatása a környezetre.

Máshol is bevetik a gyomeltávolítót

A Bükk Áruház előtt problémát okoz a gyomok jelenléte. Hasonló a helyzet a Vörösmarty városrészen, a Kiliánban, a Balázs Győző tér környékén, vagy a Felső-Majláth végállomásán. Ezeken a területeken rendszeresen felbukkannak a gyomok, így ezeken a területeken is szükség lesz az új gépre.

A következő napokban Perecesen és Bulgárföldön is folytatódik majd az őszi nagytakarítás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában