Tiszta célok, tiszta siker

2024.09.02. 20:30

Guzi Blanka sorsa is Borsod

Borsod - sorsod...fordítsuk meg, hogy jó legyen! “Tiszta célok, tiszta siker, Borsodból a világ élvonalába!” - Guzi Blanka, magyar bajnok és olimpikon öttusázó

Guzi Blanka a Liszt Ferenc repülõtéren hazafelé a párizsi olimpiáról

Fotó: MW, Dömötör Csaba

Egy borsodi olimpikon példát mutat. Guzi Blanka, a Borsod megyei származású, magyar bajnok és olimpikon öttusázó, nemcsak a sport világában bizonyította már számtalanszor kitartását és erejét, hanem most a fiatalok számára is példaképként áll. Blanka hosszú évek kemény munkájával jutott el a nemzetközi színtérre, ahol Magyarországot képviselte az öt különböző sportágban. Tudja, mit jelent az elkötelezettség, a fegyelem és a tiszta életmód- írja közéleti posztsorozatának újabb részében a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Blanka a gyermekkorától kezdve a sport szeretetét és tiszteletét hozta magával Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye szívéből. Eredményei között szerepel számos hazai és nemzetközi siker, beleértve a junior Európa-bajnokságon és világbajnokságon elért kiváló helyezéseket. 2019-ben részt vett a katonai világjátékokon, majd az idei párizsi olimpia öttusa versenyén a negyedik helyen végzett.

Ő maga is elkötelezett a tiszta életmód és az egészség mellett, és hisz abban, hogy a sport igazi alternatívát kínálhat azoknak, akik szeretnék elkerülni ezeket a káros szenvedélyeket, írja közleményében a vármegyei rendőr-főkapitányság. Hozzáfűzik: a kapitányság közéleti posztsorozata helyi értékeket oszt, hogy meglegyen a közös többszörös.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában