Végső búcsú

3 órája

Ekkor temetik a bükkaranyosi T. Balázst

Sokáig eltűntként keresték, majd holtan találták szeptember közepén a bükkaranyosi fiút.

Az emlékezés gyetyái

Forrás: Shuttestock

Fotó: OttoPles

Hamarosan végső útjára kísérik szerettei a bükkaranyosi T. Balázst, akit egy egész ország keresett, miután a születésnapján, augusztus 20-án nyoma veszett. Sajnos nem került élve elő, holttestét munkások találták meg szeptember 13-án a közeli tévétorony lábánál. A fiú ismerősei az interneten közölték, mikor kísérhetik el a fiatalt szerettei az utolsó útjára. 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Tóth Balázst utolsó útjára kísérjük 2024. október 1-jén, kedden, 10:00 órakor a Bükkaranyosi református temetőben. Kérjük, hogy akik szerették és tisztelték, kísérjék el őt ezen a napon, hogy együtt búcsúzzunk el tőle. Emlékét szívünkben őrizzük

 - olvasható a bejegyzés több Facebook oldalon is.

Tóth Balázs

Megtalálása után  két héttel temetik el

A hirtelen elhunyt Balázst sokan a szívükbe zárták és még a halálhíre napján több százan gyújtottak mécseseket Bükkaranyoson, ám több mint két hétig csak így tudtak búcsúzni tőle. A Borsban olvasható: szeptember végéig senki nem tudta, mikor lesz Tóth Balázs temetése.  A fiatal holttestét a hatóságok annak megtalálása után vizsgálatoknak vetették alá, így a családja nem tudta megmondani, mikor adhatják ki földi maradványait és adhatják meg neki a végső tisztességet, csak azt: 

zárt koporsóban és a kedvenc ruhájában helyezik majd végső nyugalomra, a temetése pedig nyilvános lesz.

 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában