Helyi sport

2023.06.22. 19:55

Védőt igazolt a Kövesd, pénteken már meccset játszanak

Székesfehérvárról érkezett az MZSFC NB I-es labdarúgócsapatának új játékosa.

Kojnok Zsolt (jobbra) Kövesden folytatja

Fotó: Török Attila

Új játékos igazolását jelentette be a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata. Kojnok Zsolt, a 22 éves jobb oldali védő a Fehérvár FC csapatától érkezett a dél-borsodiakhoz, lejárt szerződésűként, szabadon igazolhatóként. Érdekesség, hogy a fiatal labdarúgó a 2022/23-as évadban a fehérváriak első csapatában csak nemzetközi kupameccsen, Európa-Konferencia Liga találkozón lépett pályára, 3 alkalommal, egyaránt csereként, NB I-es bajnokin azonban nem szerepelt, viszont 19 NB III-as meccsen játszott a Fehérvár tartalékban. 
További hír a kövesdiek háza tájáról, hogy Rédling Kevin, aki a most véget ért szezonban az NB II-es Szeged-Csanád GA csapatában szerepelt kölcsönben, csatlakozott az MZSFC keretéhez.
A sárga-kékek pénteken 10 órától játsszák első felkészülési meccsüket, az ellenfél az NB III-as Karcagi VSE lesz, Mezőkövesden, a Zsóry edzőcentrumban, zárt kapus találkozón. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában