Helyi sport

2023.08.26. 19:51

Emberelőnyben már sokkal jobban kijött a tudáskülönbség

Labdarúgás, Magyar Kupa, országos főtábla, 2. forduló:

Lőrinci VSC (vármegyei I.) – Evolution Hungary-Cigánd SE (NB III) 0-4 (0-1)

Lőrinci, 200 néző. V.: Valu (Benkő. Sztányi).

Lőrinci VSC: Áll M. – Gál Sz., Nyerges K. (Nagy B., 64.), Gohér G., Perevuznik (Báti, 64.), Hegedűs N., Bogdán, Tari (Kovács G., 68.), Simon, Ács Á. (Gedei, 40.), Molnár E. Edző: Gulyka Zsolt. 

EH-Cigánd SE: Talián – Tóth G., Szabó K., Králik, Misák (Fenyőfalvi, 58.), Silling, Girdán (Kőrizs, 64.), Kardos (Dócs, 75.), Motkó, Tomola, Kelemen (Kovács N., 58.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. G.: Motkó (1.), Kelemen (52.), Kőrizs (67.), Kovács N. (83.). Kiállítva: Áll M. (38.).

Jók: Molnár E., Gohér G., Gál Sz., Tari, Hegedűs N., ill. az egész csapat.

Gulyka Zsolt: – A kiállításig jól játszottunk. Az emberhátrány után kidomborodott a magasabb osztályú csapat tudása. Sok sikert kívánok ellenfelünknek a bajnokságban és a kupában.

Igor Bogdanovic: – A mai mérkőzés előtt a fiúkkal azt beszéltük, hogy jó lenne a sok utazás után, nagyon meleg időben, minél hamarabb megszerezni a vezetést, átvenni a mérkőzés irányítását és könnyebb módon továbbjutni. Úgy érzem, hogy minden, amiről beszéltünk, pontosan úgy sikerült, és megérdemelten sikerült továbbjutni.
Továbbjutott: az Evolution Hungary-Cigánd SE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában