Helyi sport

2024.07.28. 22:00

A végén kapufát lőttek, az ellenfél pedig eldöntötte a meccset

Labdarúgás: NB II, 1. forduló

Aqvital FC Csákvár – Kolorcity Kazincbarcika SC 3–2 (1–0)


Csákvár, 300 néző. V.: Molnár A. (Mohos, Nagy V.).


Csákvár: Zelizi – Murka, Karacs, Gregor Z., Nahirnij  (Juhász L., 88.) – Major M. (Dusinszki, 58.), Farkas A., Szakály D. – Haragos (Szalai P., 70.), Nagy Z. (Simon A., 70.), Szabó B. (Yablonskiy, 88.). Vezetőedző: Tóth Balázs.


Kazincbarcika: Bánhegyi – Csatári, Szujó (Polgár, 7.), Bacsa B. (Katona, 76.), Süttő (Demeter, 58.) – Lucas, Varga J., Kártik – Herjeczki (Szabó M. 58.), Pethő, Bódi Á. (Pintér, 76.). Vezetőedző: Erős Gábor.


18. perc: Nagy Z. hozta helyzetbe Szakály D-t, aki a jobbösszekötő helyéről, 10 méterről megpróbálta átlöbbölni a kapus felett a labdát, ám Bánhegyi bravúrral bele tudott tenyerelni. Középen Haragos eszmélt a leghamarabb és a tizenegyespontról az üres kapuba helyezte a labdát, 1-0.


71. perc: Szakály jobb oldali szögletét a rövidnél Simon megcsúsztatta, a hosszú érkezett Karacs és egy lépésről a hálóba stukkolta a labdát, 2-0.


73. perc: Bódi bal oldali szabadrúgából középen Pethő a bal sarokba csúsztatta a labdát, 2-1.


82. perc: Kártik lőtt, Zelizi óriási bravúrral védett, a labda visszakerült a barcikai játékos elé, aki aztán 14 méterről úgy lőtt a hálóba, hogy a labda egy védőn még irányt is változtatott, 2-2.


94.perc: A labda átpattant a barcikai védő felett, így Dusinszki elé került, aki 8 méterről higgadtan a kapu közepébe lőtt, 3-2.


Sárga lap: Yablonskiy (92.), ill. Demeter (60.), Varga (91.), Katona (94.).


Jók: az egész csapat, ill. Varga J., Kártik, Pethő.


Tóth Balázs: – Nehéz felkészülés után vagyunk túl, újabb kihívások jönnek, de a célunk, hogy egységesek, összetartóak maradjunk és tiszta lelkiismerettel nézzünk egymás szemébe, bármi is az eredmény. Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez.


Erős Gábor: – Ellentétes félidőket láthattak a nézők, az első félidőben jobb volt a Csákvár. Mi sajnos csak 2-0 után nyújtottuk azt, amit végig kellett volna. A foci igazságtalan játék, az utolsó pillanatokban mi kapufát lőttünk, a hazaiak pedig egy lecsorgó labdából megnyerték a meccset.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában