Labdarúgás

2024.07.08. 16:34

DVTK: bosnyák válogatott jöhet

Belső védőként és bal bekként is bevehető labdarúgó csatlakozhat a diósgyőriek keretéhez.

Sinisa Sanicanin (fehérben) a DVTK csapatában folytathatja pályafutását, ha a klubnak sikerül megegyeznie a szabadon igazolható védővel

Fotó: AFP

Sinisa Sanicanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott védő érkezhet a DVTK NB I-es labdarúgócsapatához – honlapunk információja szerint. A 29 esztendős, szerb állampolgársággal is rendelkező játékos elsősorban belső védőként játszott eddigi pályafutása során, de a vádelem bal szélén is bevehető, mert ezen a poszton több alkalommal is pályára lépett volt csapataiban. A 190 centi magas labdarúgó előző klubja az FK Partizan Beograd volt, ám a szerb élvonalbeli bajnokság ezüstérmesénél, a Bajnokok Ligája selejtezős helyen végzett gárdánál a 2023/24-es évadban nem jutott sok játéklehetőséghez, mindössze 8 bajnokin és 2 szerb kupameccsen szerepelt.

Sinisa Sanicaninnak ez év június 30-án lejárt a szerződése a belgrádi klubnál, így a 300 ezer Euró (kb. 120 millió Forint) értékre taksált játékos szabadon igazolható, szerződtetéséről csak vele, illetve menedzserével kell megállapodni. 

A bosnyák labdarúgó 2020 áprilisában debütált hazája válogatottjában, amelyben legutóbb tavaly júniusban jutott szóhoz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában