Bűnügyi összefoglaló

3 órája

Mi van veled Borsod? Halálra szúrtak egy tini fiút a Kisavason, óvodáskorú unokahúgát molesztálta, halálra verte mert nem akart vele aludni

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes bűnügyek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében október 7-e és 13-a között.

Leszúrtak egy tini fiút a Kisavason! - frissítve

Bulizás után történhetett az eset. A rendőrök elfogták a miskolci késelőt!


Nem vele akart aludni, dühében halálra verte a nőt Miskolcon

Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék annak a férfinak az ügyében, aki Miskolcon dühében ököllel bántalmazott egy nőt, mert az nem őt választotta alvótársául. A sértett belehalt sérüléseibe, amit a gyilkos okozott neki.


Nemi szervét mutogatta a nőnek, majd légpuskával lőtt rá a gyermekére 

Az egyik lövedék a szomszéd nő kiskorú fiát találta el.


Baltával, karóval estek egymásnak az ételosztáskor 

Közérdekű munkára ítélhetik a felfegyverkezve garázdálkodókat.


Majdnem agyonverték az idős férfit a kerékpárjáért

Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék annak a három vádlottnak az ügyében, akik a sértett férfit ütlegelték és rugdosták. Majdnem agyonverték, csak mert meg akarták szerezni a kerékpárját. 


Mindenkire rátámadt, a kutyát is megkéselte a megvadult férfi 

A Kazincbarcikai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak az ügyében, aki gyermeke látogatása okán jelent meg a volt élettársánál. Az ittas férfi dühbe gurult, a nőt megverte, késsel fenyegette és a kutyáját is megkéselte. 


Mindent vitt az ózdi sorozatbetörő

Mindenhová betört egy ózdi férfi, akit 22 bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Ózdi Rendőrkapitányság.


Hátba szúrta a kiskorú fiút

Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. A vádlott férfi hátba szúrta a távozni szándékozó kiskorú sértettet egy verekedés után.


Döbbenet: az óvodáskorú unokahúgát molesztálta! 

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a fiatalkorú gyanúsítottnak a letartóztatását, aki kiskorú unokahúgával végzett szexuális cselekményeket. 


Borsodi szitu: késekkel, kapával támadták meg a vonatot 

A Szerencsi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak és nőnek az ügyében, akik késekkel és kapával támadtak volt rokonukra a vonaton.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában