A múlt hét legolvasottabb cikkei

2 órája

Elhagyott hal Miskolcon, új bevásárlóközpont épül és jön a digitális állampolgárság

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb történéseit Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

Nem hiszi el, mit hagytak az utcán Miskolcon!

Sok mindent láttunk már, de ilyet még biztosan soha!

Itt épül új bevásárlóközpont Miskolcon - képek, videó

Már az ilyenkor kötelező régészeti feltárásokat végzik az épírtékezés megkezdése előtt. Új bevásárlóközpont épülhet hamarosan Miskolcon.

Megszűnik az Ügyfélkapu, digitális állampolgárok leszünk

Az Ügyfélkapu az elmúlt években jelentősen megkönnyítette az ügyintézést, valamint a hivatalos dokumentumaink elérésének lehetőségeit. Hamarosan megszűnik a jól ismert Ügyfélkapu felület és már be is köszöntött a digitális állampolgárság kora. De tudjuk vajon, hogy ez mit jelent?

 

Termelői piac, színek és ízek kavalkádja - fotók, videó

Termelői piac nyílt az Erzsébet téren, a kitelepült őstermelők ínycsiklandó sajtokkal, kolbászokkal, valamint különleges mézekkel és szörpökkel várták az ide érkező vásárlókat. A kínálat óriási volt, így aki ellátogatott ide, nagy választékból tudott kóstolni és egyben hazavinni a termékekből.

Kosaras nagyüzem: Kami bácsi és Mária néni emlékére játszottak (képekkel,videóval)

Harminchatodik alkalommal tartották meg a Kamarás Kupa középiskolás kosárlabdatornát Miskolcon a Diósgyőri Gimnáziumban. Az eredmények:

Világbajnok lett Párizsban a mezőkövesdi mesterfodrász!

Tóth Marianna október 14-én, hétfőn, a párizsi OMC Világkupán szerepelt. A mezőkövesdi mesterfodrász a kreatív hajfonás kategóriában verhetetlennek bizonyult.

Őszi nagytakarítás kezdődött Miskolcon (fotók, videó)

Csütörtök reggel startolt a város történetének legnagyobb takarítási akciója. Az őszi nagytakarítás Miskolc egész területére kiterjed.

Ezért kerülnek százmilliókba a harsányi felüljáró elé építendő ütközőkapuk - képek, videó

A kivitelező Magyar Közút Nonprofit Zrt. így jellemezte a folyamatban lévő építkezést: "Egyszerűnek tűnő, de komplex és összetett beruházásról van szó." A harsányi felüljáró mellé építendő ütközőkapukról van szó.

Tűzből mentettek Abaújszántón

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei településen találkozott több szervezet is. A Nemzetközi gyakorlat során ugyanis határon átívelő együttműködést gyakoroltak. 

Letartóztatta a bíróság az arnóti fiút agyonszúró férfit! (fotó, videó)

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint egy verekedés során megszúrta a 16 éves sértettet olyan súlyos sérülést okozva neki, hogy a fiú a helyszínen elhunyt. A törvényszék arról is tájékoztatott a döntés után, hogy milyen eseménysorozat vezetett a tragikus végkifejlethez, amely során leszúrta a férfi a tinit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában