boon.hu video

2 órája

Premier a Kamaraszínházban: A Nyugat császára (fotók,videó)

Ascher Tamás rendezésében tűzik műsorra a rémbohózatot. A Kamaraszínház előadása szombat este 7 órakor kezdődik.

John Millington Synge: A Nyugat császára című rémbohózat látható mától a Miskolci Nemzeti Színházban. A fotón Mészöly Anna és Börcsök Olivér látható

Fotó: Vajda János

A Nyugat császára című művet láthatja első ízben szombat, azaz holnap este a Miskolci Nemzeti Színház közönsége. A Kamaraszínház ad otthont az előadásnak, amelyet Ascher Tamás rendezett. A rendező John Millington Synge művét állította színpadra, az előadás műfaját rémbohózatként jelölik meg. A főbb szerepekben Börcsök Olivért, Harsányi Attilát, Mészöly Annát és Fandl Ferencet láthatjuk.

Kamaraszínház
A Kamaraszínház premierjében Czvikker Lilla és Börcsök Olivér
Fotó: Vajda János

 

A Kamaraszínház előadásáról így ír honlapján a színház

„Hírnév és szerelem! Hogyan bukott le a fake profillal csajozó lúzer?”

Aki kíváncsi, hogyan zajlott az ilyesmi több mint száz évvel ezelőtt, az internet nélküli világban, egy isten háta mögötti, illegális ír kocsmában, ahol még a whiskey se igazi, viszont annál több fogy belőle, most megtudhatja. Nem meglepő, hogy az írországi, majd az amerikai bemutató is botrányba fulladt, annyira felháborodtak a nézők ezen az „egész Írországot kigúnyoló, vérig sértő” történeten. Ha megértjük, miért fáj ennyire kisszerűségünket látni, talán nem vágyunk majd mindig többre, és tudunk örülni szenzáció, celeb-, sztár-, influenszer-mentes, békés életünknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában