Értékek

3 órája

Tök jó nap lesz Bükkszentkereszten

Október 26-án, szombaton bárki részese lehet a „Tök jó” napnak, aki ellátogat a kis hegyi faluba, hiszen a Bükki Ízek Vendégasztal, a Bükki Mesék és a Roanzavi-Lak vásárral és tökös ételekkel várja a látogatókat.

Boon.hu

A tök lesz a főszerepben Bükkszentkereszten

Tíz és tizenkettő óra között a Gyógynövényes háznál (Kossuth utca 33.) lehet jelentkezni egy nyomozós játékra, melynek során a résztvevő megismerednek Bükkszentkereszt értékeivel, miközben egy fontos küldetésben járva megkeresi az elveszett kincseket. A kalandozások közben szórakoztató feladatok, ajándékok és Bükki Ízek kupon várja a játékban részt vevőket.

Vásár és tökös ételek várnak

A Bükki Ízek Vendégasztalnál 12-től 16 óráig vásár és tökös ételek várják a házias ízeket szerető vendégeket. A gyerekek töknyomdával, gombafestéssel és játékokkal tölthetik el az időt.

Este 18 és 20 óra között a Bükki Ízek Vendégasztalnál ”Tökre zöldet” kártyaparti és társasjátékok várják a játékos kedvű szállóvendégeket és helyieket. A hely befogadóképessége miatt szükséges az előzetes regisztrálás. A programokra regisztrálni a 20/444 0799-es vagy a 30/ 779 5688-as telefonszámokon lehet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában