Jégkorong

2 órája

A hajrában nyert a Csíkszereda

Jégkorong Erste Liga, 8. forduló

Fotó: Nagy Gabor Sandor

DVTK Jegesmedvék – Sport Club Csíkszereda    1–2 (0–0, 0–0, 1–2)
Miskolc, 1025 néző. V.: Rencz, Fényi (Sábián, Kolláth). 
DVTK Jegesmedvék: Vosvorda (Praták) – Vojtkó, Vokla, Hunt, Pineo, Doyle – Masella, Shkrabau, Miskolczi, Lövei, Blasko – Szirányi, Szathmáry (1), Berdnikov 1, Bartos (1), Kuleshov – Szalay, Sánta, Trozsák, Csiki, Farkas M. Vezetőedző: Láda Balázs. 
Sport Club Csíkszereda: Adorján A. (Ambrus L.) – Salló, Láday (1), Péter B. (1), Részegh 1, Becze – Kuronen 1, Ferencz-Csibi, Rokaly Sz., Rokaly N., Fodor – Gecse, Kristó Cs., Forsberg, Silló (1), Lucenius (1) – Both, György Sz., Márton B., Bíró G. Vezetőedző: Kevin Constantine. 
Kiállítások: 18, ill. 18 perc. 
Láda Balázs (a DVTK honlapjának): – A pénteki rossz kezdés után ma teljesen másik arcunkat mutattuk. Keményen, gyorsan kezdtünk, domináltuk a mérkőzést, gyorsabbak voltunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Ezt követően saját magunkat gáncsoltuk el a sok kiállítással. Különbséget kell tenni egy ütközésből eredő kiállítás és egy butaságból adódó kiállítás között. Ezt sürgősen kezelni fogjuk, mert így nem tudunk eredményesek lenni, a büntetőpadról nem lehet gólt lőni. Ettől eltekintve befejeztünk minden ütközést, megvolt minden esélyünk arra, hogy ma is győzzünk. Jó játékkal nem sikerült győznünk, de ebből tanulni fogunk, vannak elemek, amik jól működnek és vannak, amiket fejlesztenünk kell.  

Kevin Constantine (a DVTK honlapjának): – Ez egy nagyszerű győzelem a csapatunk számára. Talán ez egy Észak-Amerikai megjegyzés lesz, de ez a meccs egy igazi harc, háború volt. Számomra ez szórakoztató, én ebben a hokiban nőttem fel. Mindkét csapat keményen küzdött, szóval szerintem egy izgalmas meccs volt. Mindig egy kicsit boldogabb vagy, ha a győzelmet is megszerzed. Mi még mindig próbáljuk összerakni a keretünket, még nincsenek meg azok a légiós játékosaink, akik talán később meglesznek. A srácok így egy kissé kevesen vannak, de megtalálták az útját, hogy megnyerjék ezt a hokimeccset. Ezt jó volt látni, elismerés a játékosaimnak, nagyon keményen dolgoztak ezért.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában