A múlt hét legolvasottabb cikkei

1 órája

BOON TOP 10: a Vasbetonváz új tulajdonosa, Miskolc új polgámestere, Szpari-DVTK meccs

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb történéseit Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

Vasbetonváz: már tudjuk, ki az új tulajdonos

Eladták az épülettorzót a miskolci Futó utcában. Vajon kié lett a ronda vasbetonváz? Napok óta ez foglalkoztatja a közvéleményt, most megtudtuk.

Megalakult a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés

A vármegyei közgyűlés alakuló ülésén megválasztották az elnököt és az alelnököket. Bánné dr. Gál Boglárka, a közgyűlés elnöke beszédében hangsúlyozta, a választói akarat azt mutatja, hogy a megkezdett úton helyes irányban haladnak.

Visszatérnek az elhagyott városba

Az Edda Művek egy koncert erejéig visszatér Miskolcra.

Megérkezett a városházára Miskolc új polgármestere

Kedden délelőtt megtörtént Miskolc polgármesteri hivatalában a polgármesteri tisztség átadás-átvételére Veres Pál leköszönő és Tóth-Szántai József hivatalba lépő polgármester között.

Tokaj-Hegyalja kicsi ékszerdoboza: melyik Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei településen jártunk?

Csodálatos őszi fotókat hoztunk Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egyik településéről. Játékra invitáltuk olvasóinkat, kitalálják-e, Tokaj-Hegyalja mely településén jártunk?

A mágnes is előkerült a NAV-vizsgálatnál Borsodban

A NAV Kínából származó vas és acél kötőelemek behozatalának szabályszerűségét vizsgálta egy műszaki termékeket gyártó gazdálkodó vámeljárása során. Az áruvizsgálat sarkalatos pontja az áruk alapanyagának meghatározása volt: a pénzügyőrök a fizika szabályszerűségeit alkalmazva állapították meg, hogy a csavarok rozsdamentesek-e.

Ezért nem Tokaj belvárosa volt a szüreti fesztivál helyszíne

Gigafejlesztés indult a borok fővárosában. Állami pénzből teljesen megújul Tokaj belvárosa, lezárások sora miatt nem lehet a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok helyszíne.

Barlangfürdő: már a szennyezett vizet szivattyúzzák

"A vízvizsgálatot követően elkezdhettük a fürdőcsarnok medencéjéből kiszivattyúzni a vizet" - tette közzé Facebook-oldalán a Miskolci Fürdők Kft. A leégett Barlangfürdő újra nyitása még hosszú hónapokig elhúzódhat.

Különvonattal indultak el a DVTK szurkolók Nyíregyházára

Félezer DVTK drukker szombaton délután vonatra szállt, így kelt útra Nyíregyházára. Nagy volt a készültség a nyíregyházi vasútállomáson a DVTK szurkolók érkezése miatt.

DVTK: szurkolói vonulás Nyíregyházán

Ötszáznál is több diósgyőri drukker vonult egy órán át Nyíregyházán, a meccs előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában