Kék hírek

3 órája

Bűnügyi összefoglaló: halálos késelés az Avason, miskolci lányt keres a rendőrség

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes bűnügyek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében október 14-e és 20-a között, íme a heti bűnügyi összefoglaló.

Boon.hu

Letartóztatta a bíróság az arnóti fiút agyonszúró férfit

Letartóztatta a bíróság az arnóti fiút agyonszúró férfit

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint egy verekedés során megszúrta a 16 éves sértettet olyan súlyos sérülést okozva neki, hogy a fiú a helyszínen elhunyt. A törvényszék arról is tájékoztatott a döntés után, hogy milyen eseménysorozat vezetett a tragikus végkifejlethez, amely során leszúrta a férfi a tinit.

Kijött a rendőrségről, rátámadt egy buszsofőrre

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt egy férfi ellen, akit előző éjszaka elkövetett cselekménye miatt gyanúsítottként hallgattak ki, de ahogy kijött a rendőrségről, megtámadott egy buszsofőrt.

Ruha teszi a tolvajt

Egy szolgálaton kívüli rendőr látta, hogy egy „kitömött” férfi sietve távozik az egyik mezőkövesdi áruházból. Indokolatlan sietsége gyanúra adott okot.

A villanykapcsolóból is esővíz folyt

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen foglalkozáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt, akinek a szakszerűtlen vízszigetelési tevékenysége, a lakásokban lakók életét veszélyeztette.

Járóbotos, idős nőt fosztott ki az utcán

Az elkövető egy járóbottal sétáló idős nő gurulós bevásárlótáskájából ellopta a pénztárcáját Miskolcon, a Dankó Pista utcában.

A rendőrök előtt rúgta

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi férfival szemben, aki bántalmazott egy pihenőidejét töltő buszsofőrt.

Vidámparkban, az étel miatt szúrta meg társát

Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék annak a férfinak az ügyében, aki egy késsel megszúrta ismerősét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában