boon.hu video

2024.06.08. 21:58

A Katowice utca is részese volt az egymillió találkozásnak

Miskolc 1. számú választókörzetének jelöltje, Klinga Dániel maga is a városrész lakója, naponta találkozik az itt élőkkel.

Boon.hu

Klinga Dániel képviselőjelölt és Németh Ágnes

Fotó: Vajda János

Az Egymillió találkozás napján gyerekkori barátja, Trozsák Dávid segítségével igyekezett minél több lakót megszólítani.

klinga_daniel001
Trozsák Dávid és Klinga Dániel közösen vettek részt az Egymillió Találkozás Napja mozgósításán 
Fotó: Vajda János

A Katowice utca egyik bérházába becsengetve Németh Ágnes örömmel fogadta a látogatást. Fontosnak tartotta elmondani, hogy úgy érzi, nincs gazdája a városrésznek, aminek már évtizedek óta lakója. Számára a legnagyobb problémát az okozza a mindennapokban, hogy a parkoló autók miatt lehetetlenné vált a gyalogos közlekedés. 

klinga_daniel008
Fotó: Vajda János

A képviselőjelölt azt válaszolta Ágnesnek, hogy választókerületi lakosként teljesen átérzi a problémát, ezért a programjának egyik sarkalatos pontja a parkolóhelyek bővítésének száma a környéken. Hozzátette, hogy ez a probléma újra és újra felmerült a beszélgetések során, volt olyan fiatal anyuka, aki elmondta, hogy nem fér el a babakocsi a félig járdán parkoló autóktól. 

A jó hangulatú beszélgetés után Klinga Dániel folytatta útját a körzetben, hogy minél több emberrel tudjon személyesen is találkozni. Véleménye szerint csakis így lehet megismerni és megoldani az itt élő emberek problémáit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában