boon.hu video

2024.08.10. 07:04

Borzalmas ütközés: Kiütötte egy személykocsi a villamost Diósgyőrben - képekkel, videóval

Boon.hu

Személyautóval ütközött a villamos, amely a baleset következtében kisiklott.

Fotó: Vajda János

Egy személyautó a villamosnak ütközött szombaton hajnalban, fél 6 körül Miskolcon, a Kiss tábornok utca és a Lorántffy utca kereszteződésében.

Az autó eleje a felismerhetetlenségig összetört
Fotó: Boon

A helyszínen szerzett információink szerint a Lorántffy utcán érkező autó nagy sebességgel csapódott neki a szerelvénynek. A villamos úgy siklott ki, hagy majdnem keresztbe fordult az úton és teljesen lezárta az út belváros felől Diósgyőr felé vezető sávjait. A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült. Mentő érkezett a helyszínre.

Kerülje el autóval!

Az Újgyőri főtér és Felső-Majláth végállomás között villamospótló autóbuszok közlekednek. Nem jár a Pereces felé közlekedő 6-os autóbusz. A belváros felől érkező gépjárműforgalmat elterelik a rendőrök. 

Janasóczky Attilától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől azt tudtuk még meg, hogy a kereszteződésben nem működött a jelzőlámpa. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

Miskolcon mindennaposnak számítanak a villamosbalesetek. Többnyire a gépjárművezetők figyelmetlensége miatt. 

A belvárosban, a Centrum áruháznál az utóbbi esztendőkben két olyan ütközés is történt, amelynek végeredményeként a személygékocsi kiütötte a sínekről a szerelvényt, amely kisiklott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában