boon.hu video

2024.09.03. 12:51

Vállalatvezetőknek tartott előadást a mesterséges intelligenciáról Balogh Petya Miskolcon - fotókkal, videóval

A program lényege, hogy egy nap alatt a cégvezetők betekintést nyerjenek az MI világába.

Boon.hu

A BOKIK szervezésében egész napos workshopot tartott a mesterséges intelligenciáról Balogh Petya.

Fotó: Vajda János

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) ismét megrendezte a nagy sikerű „MI (mesterséges intelligencia) előadás és workshop vezetőknek” című programját, kedden délelőtt a BOKIK székházában Miskolcon

Egyre meghatározóbb

A rendezvény két elismert szakértője, Balogh Petya angyalbefektető és P. Tóth András sorozatvállalkozó vezette be a résztvevőket a mesterséges intelligencia világába, amely egyre meghatározóbb szerepet tölt be a modern üzleti környezetben. 

Elhoztuk az egyik legsikeresebb vezetői programunkat a borsodi vállalkozóknak

– mondta a boon.hu-nak Balogh Péter. Rámutatott: korábban már Mezőkövesden tartottak egy ilyen előadást. „A program lényege, hogy egy nap alatt cégvezetőknek betekintést mutassunk abba, hogy mi az MI forradalom és miért fontos ez” – hangsúlyozta. 

A program részletei

A workshop tematikája rendkívül változatos és átfogó volt, amely számos területet lefed. Balogh Petya előadásai során a résztvevők megtudhatták, mi is valójában a mesterséges intelligencia, hogyan működik, mire használható, és milyen korlátai vannak. Ezenkívül példákon keresztül ismerkedhettek meg az MI üzleti életben való alkalmazásával beleértve az értékesítést, marketinget, pályázatírást és még sok mást. P. Tóth András a gyakorlatias megközelítést helyezte előtérbe, bemutatva a szöveg- és képgenerálás legújabb eszközeit, valamint a prompt library használatát. Emellett a résztvevők a prezentációkészítés és a marketing területén is hasznosítható tudást szerezhetnek.

Lépést tartanak a technológiával

Az esemény kiváló lehetőséget kínált a vállalatvezetők számára, hogy lépést tartsanak a technológiai fejlődéssel, és a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyöket a saját cégük javára fordítsák. Az előadások és gyakorlati feladatok egyaránt hozzájárultak ahhoz, hogy a résztvevők mélyebb megértést nyerjenek az MI-ről, és képesek legyenek azt hatékonyan alkalmazni a mindennapi üzleti tevékenységük során. A BOKIK ezzel az eseménnyel ismét bizonyította elkötelezettségét a régió vállalkozásainak fejlesztése és a modern technológiák alkalmazásának elősegítése iránt.

 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában