A múlt hét legolvasottabb cikkei

3 órája

BOON TOP10: Látogatási tilalom a megyeiben, miskolci sulik a top százban, miskolci tehetség a Megasztárban

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb történéseit Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

Három miskolci gimnázium az ország legjobbjai között

Tizenkettedik alkalommal állította össze a HVG a magyar gimnáziumok százas listáját. Mutatjuk a gimnáziumi rangsor miskolci szereplőit.


Mutatjuk: megtörténtek a fejcserék a miskolci cégek élén

Döntést hozott a Miskolci Holding Zrt. közelmúltban kinevezett igazgatósága a társasághoz tartozó tagvállalatok vezetőinek cseréjéről. Megmutatjuk, kik a Miskolc Holding tagvállalatainak új vezetői


Látogatási tilalmat és betegfelvételi zárlatot rendelt el a vármegyei kórház

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház  II. Belgyógyászati Osztály egyik fekvőbeteg részlegén elszaporodtak a fertőzéses megbetegedések.


Akkor és most: képes időutazás Miskolcon - fotók 

A Fortepan archívumából merített ihletet egy hobbifotós. Török Péter elkészítette az archív miskolci felvételek jelenkori verzióját


Katasztrófa a miskolci tejüzemben - képek, videó

Vészhelyzetek megoldását szimulálta a védelmi operatív törzs a külső védelmi gyakorlatban Miskolcon. A szimulált katasztrófa gyakorlat nyitó megbeszélését a MIÖR Operatív Műveleti Központban tartották. A gyakorlaton Tóth-Szántai József, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, valamint Hollósy András, Miskolc alpolgármestere is részt vett. 


Rendőrök szállták meg a vonatot 

Egy mongol férfi támadt rá egy jordán állampolgárra a Nyíregyházáról Miskolcra közlekedő InterCity vonaton. Rendőri akció vetett véget a perpatvarnak.


Épületeit kínálja eladásra a Miskolci Egyetem - képekkel 

Az ingatlan.com oldalon jelent meg az Universitas Miskolcinensis Alapítvány hirdetése, amelyben 2,2 milliárd forint irányárat szabtak meg. A Miskolci Egyetem tulajdonában lévő 64 ezer négyzetméterről van szó.


Hidegrázás volt, amit Pataky Attila művelt

Hatalmas meglepetést okozott az Edda Művek frontembere.


Nem találja ki, melyik három borsodi településen létesülhet százmilliós e-töltőállomás

Az Energiaügyi Minisztérium november elején induló pályázatával ösztönzi a hazai elektromos töltőhálózat fehér foltjainak felszámolását. 28 üzemeltető pályázna a vidéki e-töltőállomás létesítését támogató program 28 milliárd forintjára. 


Egy miskolci tehetség a Megasztárban

A Megasztár zsűrijét elkápráztatta egy Aretha Franklin számmal az október 13-ai adásban. A tehetségkutató negyedik válogatójában, öt igen szavazattal juttatták tovább. Dányi Róbert egy 18 éves miskolci fiú, akinek a nevét jó lesz megjegyezni, hiszen bár nem képzett énekes, de tehetségéhez nem férhet kétség.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában