Asztrológia

KOS

KOS

Nagyon kedvező energiák hatnak rád a mai napon. Használd ki a dharmachakra, azaz tízmilliószoros nap erejét, mert most bevonzhatod a jót az életedbe. Ahhoz, hogy minél inkább a pozitív rezgéseket erősítsd magadban, most az kell, hogy igazán kikapcsolódj, és menj társaságba. Találkozz a barátokkal!

BIKA

BIKA

Nagyon formában leszel, szinte szárnyalnak a gondolataid és olyan dolgokat is megláthatsz, megérthetsz magad körül, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ne lepődj meg hát, ha ma hirtelen választ találsz egy régóta függőben lévő kérdésre.

IKREK

IKREK

Szerdán, a tízmilliószoros napon ne csodálkozz, ha nagyobb siker vár rád, mint ahogyan számítottál rá, vagy több pénzhez, esetleg dicsőséghez jutsz, mint amit eredetileg gondoltál. Bárhogyan is lesz, most ne kérdőjelezd meg a szerencsédet, ne másokkal törődj, fogadd el, hogy most ezt dobta neked a sors.

RÁK

RÁK

Remek energiák hatnak rád is. Érdemes ezt a mai napot felhasználni arra, hogy pozitív gondolkodással, őszinte segítőkészséggel bevonzd a jót az életedbe. Ma nagyot léphetsz előre a hosszú távú terveikkel is, mert a most érkező Skorpió energiák most nagyon jó ráérzéseket jeleznek.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja. Most úgy tudsz valakin segíteni, talán egy rászorulón, hogy nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, lehet ez néhány kedves, támogató szó is, vagy konkrét fizikai segítség. Egy ilyen gesztust mindig sokszorosan ad vissza az Univerzum és a lelkedet is ápolod vele. Keresd az alkalmat!

SZŰZ

SZŰZ

Úgysem fogod kibírni valami házi munka, vagy kertészkedés nélkül a mai szabadnapot. Nem baj. Bárki bármit mond, te akkor érzed jól magad, ha rend van körülötted, és látod a munkád eredményét. De délután talán képes leszel lazítani. Ha nem, akkor a konyhában alkothatsz valami csodát…

MÉRLEG

MÉRLEG

Szerdán egy rég nem látott ismerősöddel hozhat össze a sors. Olyan rég találkoztatok, és most úgy érezheted, a közös gyökerek ellenére, mintha két külön bolygón élnétek. A meghatottság, a szeretet mégis erősebb lehet. Az is lehetséges, hogy új ismeretséget kötsz, egy nagyon lenyűgöző emberrel.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

A Nap éjjel belép a jegyedbe, és ezzel kezdetét veszi a Skorpió hava. Most érdemes eltervezni, mit szeretnél elérni a következő egy hónapban, amikor minden a kezedre játszik, és közel kerülnek az álmaid. Ma tízmilliószoros nap van, és pozitív gondolkodással tovább erősítheted ezeket a kedvező tendenciákat.

NYILAS

NYILAS

Több szinten is különleges ez a nap, és nagyon kedvez neked. Inspiráló hatások érnek, és egy beszélgetés során olyan információkat kapsz, amiket nagyon jól tudsz majd hasznosítani. És persze szuperül érzed magad, főleg, ha nagyobb társaságba mész. A szingli Nyilasra a szerelem is rátalálhat.

BAK

BAK

Ma igazán kisimulnak az idegeid. Több dologra jut végre időd. Nem kell kapkodnod. Ez megnyugtató a számodra. Délután viszont számíthatsz egy vitára. Ezt könnyen megelőzheted, ha nem veszed személyesnek azt, amit másik mond…

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Szerdán, az év utolsó tízmilliószoros napján a legfontosabb, hogy higgadtan és pozitív szemléletmóddal reagálj mindenre. Ilyenkor a gondolatok és cselekedetek ereje visszaszáll ránk. Mutasd ki a háládat a körülötted lévő embereknek.

HALAK

HALAK

Kissé összezavarodhatsz. Annyi mindenről volt szó. Annyi emberrel egyeztettél, de a végén az egész egy nagy kuszaság lett. Nem egészen tudod, hogy ki mit akar. Mi lenne, ha te azt tennéd, amihez neked leginkább kedved van? És szánj egy kis időt arra, hogy végiggondolod: mi tenne boldoggá? Ma van ugyanis az év utolsó teremtő napja!