Asztrológia

KOS

KOS

Az Uránusz és a Mars fényszögét ma már nagyon erőteljesen érzékeled. Lesz egy szuper ötleted, amivel ha a világot nem is váltod meg, de a saját életednek egészen új irányt adhatsz. A pénzügyekben is hozhat ez sikereket.

BIKA

BIKA

Az Uránusz a jegyedben van, és már ma is nagyon erőteljesen érzed annak a fényszögnek a hatását, amit a Marssal alkot. Most nemcsak szuper elképzeléseid lesznek, de erőd, energiáid is lesz hozzá, hogy megvalósítsd ezeket. Nagy sikereket jelez a horoszkóp.

IKREK

IKREK

Teljesen az elképzeléseid szerint indul a csütörtök. Minden jól alakul. Majd az Uránusz hatására hirtelen felborul az egész. Mintha meg akarna tréfálni az élet. Figyeld, hogy mit lehet kihozni a váratlan helyzetből! Meglátod, jó lesz a vége.

RÁK

RÁK

Ma már átlép a Hold az Oroszlánba. Ettől te szinte mindent személyes sértésnek veszel. Ezt gyorsan hagyd abba, mert elrontod az egész napodat! És nem csak a sajátodat, hanem a környezetedét is. Maradj nyitott és rugalmas!

OROSZLÁN

OROSZLÁN

A Hold ma már a te jegyedbe lépett. Ettől garantáltan jól fogod érezni magadat a bőrödben. Minden adott ahhoz, hogy kapkodás nélkül, a saját tempódban, a terveidnek megfelelően haladjanak a dolgok.

SZŰZ

SZŰZ

Van valaki, aki mindent elkövet, hogy észre vedd és/vagy kizárólag vele foglalkozz. Tedd meg! Bármit gondolsz róla, a bolygók szerint kellemesen fogsz csalódni. Kiderül, hogy nem jól ítélted meg. Ez zavarba ejtő és tanulságos is lesz…

MÉRLEG

MÉRLEG

Rosszul viseled, ha valaki rabolja az idődet. Sajnos csütörtökön ilyesmire kell készülnöd. Az illető igencsak rámenős, és nem hagyja magát lerázni. Pedig meg kéne húznod a határaidat, mert ennek sosem lesz vége. Vállalnod kell a népszerűtlenséget.

SKORPIÓ

SKORPIÓ

A Nap már a jegyedben jár. Ettől szinte erőlködés nélkül jönnek az eredmények. Hidd el, nem érdemtelenül! Sokat tettél ezért az elmúlt hetekben. Természetesen jól teszed, ha nem dőlsz hátra, hanem továbbra is teszel bele időt és figyelmet.

NYILAS

NYILAS

A Mars és az Uránusz fényszöge segít egy kérdéses helyzetben átbillenni a holtponton. Fontos, hogy örömödben ne kezdj el kapkodni! Pontosítsd a célt, készíts stratégiát! A jó időzítésre kell figyelned.

BAK

BAK

Nagyszerű napnak ígérkezik, mert a Mars és az Uránusz fényszöge, valamint az Oroszlán Hold feltüzel téged. A szó legjobb értelmében. Ettől megnő a népszerűséged is, és most bármit elérhetsz.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Testileg, lelkileg és szellemileg is topon leszel. Töltődj fel, mert szükség lesz a béketűrésedre délután és holnap is. Elnézőnek kell lenned mindenkivel, ha nem akarsz lépten-nyomon vitázni. Nem lehetnek mindenkinek olyan kötélidegei, mint neked.

HALAK

HALAK

Végre egy harmonikusabb nap jön, és most már a Nap is víz-elemű jegyben, a Skorpióban jár. Az elmúlt hetekben voltak olyan helyzetek, amik igencsak megviselték az idegeidet, és próbára tették a türelmedet. Mostantól téged nem fog közvetlenül érinteni az a feszültség, ami másokat igen.